Prova på aktiviteter

Här presenterar vi de företag som kommer till oss för att ni ska få prova på olika sorters fysiska aktiviteter med er hund eller som är på plats och berättar om sin verksamhet/produkter-

 

 

 

 

Britta Agardh från Argardhs Hundsport besöker oss- mer info kommer!

 

Balans och bygg upp övningar ( axplock ur Hundträningsbanan vid Hundsporthallen i Kungsängen).
Plattformsträning med Mary Wright

Mary Wright
Driver Hundsporthallen i Kungsängen, har drivit Canis Hundskola avd Stockholm i 8 år.
Hund Aktivitetsbana & Hundgym


Djur i Balans

Rehabilitering & Friskvård, kurs och föredrag inom veterinärmedicin med mottagning i Uppsala.

Vi undersöker och behandlar ditt djur på mottagning i Uppsala län eller i hemmiljö.

Vi erbjuder vattentrask, laserbehandling, akupunktur, mobilisering av rygg, vibrationsträning, löpbandsträning, kurser, föredrag till hund och katt utförd av legitimerad sjukgymnast/djursjukskötare med mångårig erfarenhet inom veterinärmedicin.

Prova på: friskvårdskontroller

www.djuribalans.com

 

 

MLA’s Smådjursrehab Köping,

Mariette som driver detta företag sedan 2018 har innan hon startade eget jobbat 5 år på Strömsholms Specialistdjursjukhus med rehab och friskvård.

Hennes jobb som Hundfysioterapeut är att känna igenom hunden eller katten och se om den har ont någonstans, har normal rörlighet i sin kropp m.m. Hon lägger även upp träningsscheman för rehabilitering om din hund el katt genomgått operation eller fått någon skada och lägger även upp träning för friskvård. Individinpassat efter ditt djurs behov.
Utöver detta så gör hon även föreläsningar om både rehab, förebyggande träning och friskvård, massage, pilatesboll m.m.

MLA’s Smådjursrehab finns på plats och pratar om förebyggande träning/underhållsträning och friskvård, vattenträning, pilatesbollträning.
Här får du även prova på pilatesboll med din hund.

 

 

Stockholms HundHälsa erbjuder massage och friskvård för hund. Och från och med sommaren 2019 även rehabilitering av hund. Friskvård innebär att stärka den friska hundens förutsättningar för ett långt, smärtfritt och aktivt liv. Rehabilitering fokuserar på den skadade hundens möjligheter att återskapa bästa möjliga funktion och upprätthålla den.

Prova på: Träningsfysiologi – håll din hunds muskler och leder i god form för ett långt och skadefritt liv. Prova på några enkla övningar som ni kan göra i er vardag.
http://www.stockholmshundhalsa.se/

 

Här erbjuder vi individuella träningsupplägg, balansbollsträning, friskvård & rehabilitering.

 

Vi hjälper även till med kostråd och kan även hjälpa till att räkna hur bra just ditt hundfoder är.

Jag står för att
Förebygga skador och upptäcka de små skadorna i tidigt skede
Underhålla och skapa rätt förutsättningar för individen och bibehålla en stark och frisk kropp
Återskapa individens normala rörelseomfång och stärka upp den svaga muskulaturen

Mvh

Amanda Lejonkrans
K9Care – friskvård & rehabilitering för hund

Www.k9care.se

https://www.facebook.com/K9Care-friskv%C3%A5rd-rehabilitering-1490759771026354/

DogaNova kommer att komma till oss båda dagarna och finns på plats med försäljning och informerar om tänder och munhälsa!

 

Pressentation om företaget: Elins Hundhjälp startade år 2015 och erbjuder idag många tjänster inom hund, det har ett litet dagis & pensionat, är återförsäljare av koppel från alac, metizo dezign och säljer även doga nova munvårdsprodukter. Förutom det erbjuder Elins Hundhjälp hundträffar, promenader, kurser och olika konsultationstjänster.

 

Prova på: Placebord, en enkel övning där man kan lära hunden att slappna av på en specifik bädd/dyna/filt. Placeborden ska repressentera avslappning och vila, när hunden lärt sig vad filten/dynan/bädden står för kan man ta med sig den till olika platser och hunden kan koppla av under tiden ni är där.

Anita Weinius

Forever business owner Scandinavia

myaloevera.se/anitaaloe

The Aloe Vera Company

Forever är Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera, har verksamhet i drygt 160 länder och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Alla produkter bygger på stabiliserad Aloe vera av hög kvalitet. Genom att själva äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi kontrollera och garantera högsta kvalitet. Att ta ansvar för sin egen hälsa ligger i tiden och vi ser att allt fler människor intresserar sig hälsosammare alternativ.